HR | ENG | DE | IT
Katun, Baderna, Poreč, Pogledajte na karti
 

Otkrijte Villu Quercus

Opis & prednosti Ville Quercus

Villa Quercus se nalazi 14 km od turističkog mjesta Poreč, u mirnom naselju prema unutrašnjosti Istre, Katun. Pruža mogućnost za savršen odmor, budući da se nalazi blizu primorskih turističkih središta, kao što su: Poreč, Rovinj, Pula, te atraktivnih lokacija u unutrašnjosti kao što su Motovun, Hum, Dvigrad, Vižinada te mnogih vinskih i cesta maslinova ulja.

Pravi gastronomski užitak pruža unutrašnjost Istre, poznata po seoskom seoskom turizmu i obiteljskim gospodarstvima, unutrašnjost Istre se ne naziva uzalud "Hrvatska Toscana".

Villa Quercus nudi gostima prednost da pobjegnu od mase turista i individualno planiraju svoj odmor i aktivnosti u potpunom miru.

Jelena, upraviteljica Ville Quercus

Prostrano i udobno

Sigurnost udobnog boravka, osim vellike okućnice, Villa Quercus jamči svojom prostranošću. Površina kuće je cca 150 m2, i proteže se na dvije etaže, koje su odvojene unutarnjim stepeništem. Villa ima mjesta za 6+1 osoba, uređena je od kvalitetnih materija s naglašenim detaljima od tradicionalnog kamena.

Vanjski bazen, kompletno osvijetljen, koji pruža mogućnost užitka noćnog kupanja uz predivan zalazak sunca, upotpunjuje dojam vrhunskog smještaja.
U doljnjem dijelu kuće, nalazi se kuhinja, kompletno opremljena sa pećnicom, hladnjakom, mikrovalnom, dnevni boravak sa LCD televizorom, kamin te blagavaona sa velikim stolom za ručavanje. U doljnjem dijelu se također nalazi soba sa 2 ležaja s pogledom na okućnicu i bazen.
Unutarnjim stepenicama dolazite na kat, gdje se nalaze dvije spavaće sobe, opremljene sa francuskim ležajevima, jedna sa terasom i pogledom na more i vanjski bazen, te prostrano kupatilo opremljeno sanitarijama visoke kvalitete.